Vrijeme održavanja: 14.11.2016.

Objavljeno: 08. 11. 2016. , Ažurirano: 16. 11. 2016.

Strukovna je skupina prijevoznika cestovnoga prometa Zadarske županije održala sastanak u ŽK Zadar u ponedjeljak, 14. studenoga. 

Sastanak je vodio predsjednik Strukovne skupine cestovnog prometa Branimir Knez, direktor tvrtke Čazmatrans Dalmacija d. o. o. Prvi je na dnevnom redu bio izbor članova Radnog odbora za usklađivanje voznih redova. Svi su se prisutni prijevoznici jednoglasno složili da članovi Radnog odbora ostanu iste osobe kao i prošle godine: Slobodan Erslan iz Liburnije d. o. o., Milan Mandičić iz Antonio toursa i Ante Smokrović iz More d. o. o. U skladu s prijedlogom Strukovne skupine, predsjednik ŽK Zadar donijet će  Odluku o imenovanju Radnog odbora za usklađivanje voznih redova za 2017. godinu. 

Potom su prijevoznici raspravljali o stanju u cestovnom prijevozu putnika na području županije. Problem im predstavlja nezakonit prijevoz putnika kojem je teško stati na kraj. Dogovoreno je da će se na sljedećem sastanku, uz dogovor više prijevoznika, pisanim putem obratiti Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture kako bi pronašli rješenje.