Vrijeme održavanja: 28.05.2019.

Objavljeno: 14. 05. 2019. , Ažurirano: 14. 05. 2019.

Hrvatska gospodarska komora – ŽK Vukovar, u suradnji s HUP – Regionalnim uredom Osijek i u partnerstvu s Googleom Hrvatska d.o.o. i Algebrom d.o.o. za obrazovanje odraslih, organizira interaktivni seminar SEO optimizacija web-sjedišta – pisanje za web, koji će se održati u utorak, 28. svibnja, od 10 do 13 sati, u HGK – Županijskoj komori Vukovar, na adresi Zmajeva ulica 1 u Vukovaru.

Program Digitalne garaže, u sklopu kojega organiziramo ovaj seminar, uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Na radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. 

O temi SEO optimizacija sjedišta:

Tražilice vam olakšavaju pronalaženje sadržaja tek jednim klikom računalnog miša, no kako rade i kako možete poboljšati svoju vidljivost na njima? Saznajte razliku između rezultata organskog i plaćenog pretraživanja te zašto je oglašavanje na tražilicama tako učinkovito. Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. Saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a održat će ga Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji posljednje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketinški menadžer u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja putem Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga u vezi s internetskim marketingom.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno. 

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnog obrasca u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 27. svibnja, do 12 sati.