U Vukovaru održano savjetovanje Napredna analiza financijskih izvještaja

Predavač Neven Vidaković Platinum invest
Vrijeme održavanja: 20.04.2017.   /   Rok prijave: 18.04.2017.

U organizaciji HGK - ŽK Vukovar, Hrvatske udruge poslodavaca i ZŠEM Poslovne Akademije, u četvrtak, 20. travnja, održano je savjetovanje Napredna analiza financijskih izvještaja.

Predavači Neven Vidaković i Ivo Medak, članovi uprave društva Platinum Invest d. o. o., društva za upravljanje investicijskim fondovima, nazočne su upoznali s razlikovanjem bilančnog i tržišnog vrednovanja tvrtki te su se usredotočili na razumijevanje odnosa između pojedinih financijskih izvještaja, vremenske dimenzije stavki u financijskim izvještajima i specifičnosti izvještaja za pojedine tvrtke, putem praktičnih primjera. Posebna pozornost posvećena je tržištu kapitala i kako tržište kapitala vrednuje tvrtke.

Neki od zaključaka savjetovanja su da se analiza financijskih izvještaja mora temeljiti na individualnim slučajevima i da je pravilna analiza bilance nužan, ali ne i dovoljan uvjet da bi se moglo ulagati na tržištu kapitala.

Savjetovanje je bilo namijenjeno ekonomistima, odnosno financijsko-računovodstvenim službama poslodavca i svim zainteresiranima koji žele unaprijediti znanje iz područja analize financijskih izvještaja.

Kontakti

  • Marija Čuljak Stručni suradnik Tel: +385 32 441 155 Email: mculjak@hgk.hr