Vrijeme održavanja: 28.09.2020.

Objavljeno: 24. 09. 2020. , Ažurirano: 24. 09. 2020.

Izaslanstvo Županije Ruse i Veleposlanstva Republike Bugarske u Zagrebu će od 27. do 29. rujna boraviti u Vukovarsko-srijemskoj županiji u cilju uspostavljanja i razvoja međusobnih kulturnih, turističkih i gospodarskih odnosa.

Prema najavi Veleposlanstva Republike Bugarske, Županiju Ruse predvodit će župan Galin Todorov Grigorov, a delegaciju će činiti i nekoliko tvrtki iz ICT sektora, logistike i prometa.

Županijska komora Vukovar u suradnji s Vukovarsko - srijemskom županijom tom prigodom organizira poslovni susret poduzetnika iz Vukovarsko-srijemske županije s bugarskom delegacijom, u ponedjeljak, 28. rujna, u 12 sati, u Županijskoj komori Vukovar na adresi Zmajeva 1

U pratećim dokumentima prilažemo popis tvrtki i institucija iz Županije Ruse i molimo zainteresirane za poslovne razgovore s bugarskim izaslanstvom da se prijave najkasnije do 25. rujna u 14 sati obrascem u nastavku teksta, u kojemu mogu odabrati i tvrtke za razgovore.

Zbog ograničenog broja mjesta i mjera socijalne distance sudjelovanje je ograničeno na jednu osobu po tvrtki, a sudionici će o mogućnosti prisustvovanja biti obaviješteni putem telefona koji navedu u prijavnici u petak, 25. rujna, do 16 sati.