Žk Varaždin: Održan sastanak sa predstavnikom tvrtke Metal product d.o.o.

Stjepan Šafran

Predsjednik Županijske komore Varaždin Dragutin Gložinić sastao se u ŽK Varaždin  s predsjednikom uprave tvrtke Metal product d. o. o. Stjepanom Šafranom s kojime je razgovarao o stanju u danas propulzivnoj metaloprerađivačkoj branši u Varaždinskoj županiji. 

Tvrtka Metal product posluje u Brezničkom Humu od 1967. godine, bavi se proizvodnjom gotovih metalnih proizvoda i elektroopreme: kabelskog spojnog pribora, opreme za niskonaponske nadzemne mreže, opreme za srednjenaponske nadzemne mreže, rastavljače i rastavne sklopke…

Velika ulaganja u izobrazbu djelatnika, informatičku opremu i modernu tehnologiju rezultirala su širenjem asortimana proizvoda tako da danas tvrtka svojim kupcima može ponuditi 2500 različitih proizvoda. Više od 70% ukupne proizvodnje tvrtka plasira na međunarodna tržišta. Zasluga je to osnivača i predsjednika uprave tvrtke Stjepana Šafrana, dugogodišnjeg uspješnog poduzetnika.  

Stjepan Šafran je i počasni  predsjednik Hrvatske obrtničke komore te počasni konzul Albanije u Hrvatskoj.

Predsjednik ŽK Varaždin Dragutin Gložinić predstavio je aktivnosti i projekte Komore i način na koji Komora može podržavati poslovni razvoj ove uspješne tvrtke.

 

Kontakti

  • Dragutin Gložinić predsjednik Županijske komore Varaždin Tel: +385 42 405 405 Email: dglozinic@hgk.hr