Vrijeme održavanja: 01.07.2020.

Objavljeno: 23. 06. 2020. , Ažurirano: 24. 06. 2020.

U srijedu, 1. srpnja, u 10 sati, u HGK - Županijskoj komori Split, na Obali Ante Trumbića 4, održat će se radionica u sklopu projekta CIRCE2020 Poslovna akceleracija i otvoreni forum o nusproizvodima.

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije i tvrtka Čistoća Cetinske krajine d.o.o. iz Sinja partneri su na projektu CIRCE2020 čiji je cilj širenje i poticanje koncepta kružnog gospodarstva u pet industrijskih pilot-područja svake od zemalja partnera, a to su uz Hrvatsku Italija, Austrija, Mađarska i Poljska.

Radionica se organizira u suradnji sa Županijskom komorom Split radi povezivanja poduzeća donora i recipijenata, informiranja i edukacije ključnih upravitelja iz javnog sektora, komunalnih poduzeća i ostalih ključnih sudionika o modelu kružnog gospodarstva, prilikama i ograničenjima te mogućnostima prijelaza na njega.

Predavači su renomirani stručnjaci s Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Osoba za kontakt u ŽK Split jest Ana Marija Puzić (tel.: 021 / 321-139).

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obveznu potvrdu nazočnosti putem online obrasca u nastavku.