Vrijeme održavanja: 18.11.2016.

Objavljeno: 08. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Županijska komora Split, u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika, organizira seminar Računovodstveni i porezni postupci – priprema za završni račun i PDV u poslovanju s tuzemstvom. Seminar je besplatan za članice HGK i održat će se u petak, 18. studenoga, u 9 sati i 30 minuta u Županijskoj komori Split, Obala A. Trumbića 4., Split (I. kat).

Predavači na seminaru bit će ovlašteni porezni savjetnici, članovi Hrvatske komore poreznih savjetnika, Snježana Galić, Ivana Zec i Ivica Baban. Seminar se organizira s ciljem pružanja potpore članicama HGK u prevladavanju poteškoća i nedoumica u vezi s primjenom poreznih propisa, edukacijom i kvalitetnim dijalogom s ovlaštenim poreznim savjetnicima.

U pratećim dokumentima nalazi se detaljan program seminara s temama koje će se obrađivati.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem online obrasca, najkasnije do srijede, 16. studenoga, odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Ako imate pitanja za predavače, ovlaštene porezne savjetnike, molimo da ih navedete prilikom online prijave, kako biste dobili što kvalitetniju uslugu.

Osoba za kontakt u ŽK Split jest Anton Duišin iz Odsjeka za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize (tel.: 021/321-146).