Vrijeme održavanja: 26.02.2020.

Objavljeno: 13. 02. 2020. , Ažurirano: 14. 02. 2020.

HGK – Županijska komora Split u suradnji sa sajmom GAST organizira panel konferenciju Potencijali, perspektive i budućnost, koja će se u sklopu 9. Turističke mreže na ovogodišnjem GAST-u održati u srijedu, 26. veljače, od 12 do 14:30 sati u Spaladium Areni, Prezentacijska sala (etaža -1).

Panel konferencija će obuhvatiti tri uzastopna panela na sljedeće teme:

  • Potencijali: Kulturni turizam i predstavljanje mreže Mirabilia
  • Perspektive: Pustolovni turizam
  • Budućnost: Turizam bez plastike?

Turizam je jedna od najpropulzivnijih gospodarskih grana, kako u svijetu tako i kod nas. Novi trendovi, izazovi i nove potrebe u turizmu rezultiraju novim aktivnostima, projetima i sadržajima, koji su cjelogodišnji i održivi.

Upravo je cilj organizacije panel konferencije Potencijali, perspektive i budućnost osvijestiti nove potrebe, ukazati na novu ponudu te naglasiti prioritet razvoja cjelogodišnjeg, odgovornog i  održivog turizma.

Tako će se u sklopu panela Potencijali predstaviti europska mreža Mirabilia koja promovira manje poznate lokalitete pod zaštitom UNESCO-a, kojoj se krajem prošle godine priključila i HGK – Županijska komora Split.
mirabilia.png

U sklopu panela Budućnost predstavit će se projekt BIOCOMPACK-CE koji se financira iz programa Središnja Europa, a na području Splitsko-dalmatinske županije ga provodi Javna ustanova RERA S.D.

 interreg.png

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže te svoje sudjelovanje obavezno potvrde obrascom u nastavku, najkasnije do 26. veljače.

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba u ŽK Split jest Nataša Bušić, telefon: 021/321-118.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.