Vrijeme održavanja: 22.03.2019.

Objavljeno: 22. 02. 2019. , Ažurirano: 25. 03. 2019.

HGK – Županijska komora Sisak u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira jednodnevnu radionicu Priprema postupka javne nabave; Dokumentacija o nabavi, e-ESPD; Ponuda – postupak pregleda i ocjene, u petak, 22. ožujka, u 9 sati u ŽK Sisak, na adresi Kranjčevićeva 16.

Voditelji radionice su stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade, te ona iznosi 650 kuna, a za svakoga sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

Radionica je organizirana na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave. Namijenjena je sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima, traje osam nastavnih sati i polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (osam bodova) koji su potrebni za obnovu certifikata u području javne nabave. Svakom polazniku ove radionice Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja.

U pratećim dokumentima nalaze se program radionice te podatci za plaćanje. Potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku teksta najkasnije do 15. ožujka

Prijavu smatramo konačnom po primitku potvrde o uplaćenoj pristojbi na navedenu e-adresu. Prijave se prikupljaju do popune grupe.

Nakon održane radionice HGK će dostaviti račun, a Ministarstvo potvrdu o sudjelovanju na radionici na adresu navedenu u prijavi.

Kontakt-osoba u ŽK Sisak: Senada Prpić (telefon: 044/524 114; e-mail: sprpic@hgk.hr).