Vrijeme održavanja: 21.02.2018.

Objavljeno: 23. 01. 2018. , Ažurirano: 22. 02. 2018.

Županijska komora Sisak, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira jednodnevnu radionicu o javnoj nabavi Dokumentacija o nabavi i pravna zaštita po fazama postupka u srijedu, 21. veljače, u 9 sati u ŽK Sisak.

Radionica je namijenjena sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima, traje osam nastavnih sati i polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) koji su potrebni za obnovu certifikata u području javne nabave. Svakom će polazniku Ministarstvo izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno od PDV-a prema članku 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650 kuna, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

Voditelji radionice su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Radionica je organizirana na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave, prema Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/2014), a odobrilo ju je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprava za sustav javne nabave u Popisu programa usavršavanja.

U pratećim dokumentima nalaze se poziv i program radionice te prijavnica. Podaci za plaćanje navedeni su u pozivu.

Osoba za kontakt u ŽK Sisak je Senada Prpić (telefon: 044/524-114 ili elektronička adresa: sprpic@hgk.hr).