U ŽK Rijeka održana četvrta proširena sjednica Vijeća Strukovne skupine brodara i pomorskih agancija

Vrijeme održavanja: 15.03.2017.   /   Rok prijave: 14.03.2017.
U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Rijeka, u srijedu, 15. ožujka, održana je 4. proširena sjednica Vijeća Strukovne skupine brodara i pomorskih agencija.

Uz članove Vijeća sjednici prisustvovali su i predstavnici Lučke uprave, Pomorskog fakulteta Rijeka te predstavnici tvrtki IND-EKO d. o. o., Sarda d. o. o. i INTTRA Inc.

Na Sjednici se raspravljalo o aktualnom stanju, odnosno problematici  poslovanja brodara i pomorskih agencija te su usvojene Smjernice rada Strukovne skupine brodara i pomorskih agencija za 2017. godinu.

Posebno je istaknuta Strategija razvoja luka, što će ujedno biti i tema sljedeće sjednice Strukovne skupine, budući da je iskazan značajan interes prisutnih za navedenu temu.

Nadalje, predstavnici Vijeća Strukovne skupine posebno su istaknuli značaj „bunkera“ u riječkoj luci, što će također biti tema narednih sjednica.

Predstavnici tvrtke Sarda d. o. o. prisutne su obavijestili o temi Digitalizacija opskrbnog lanca u pomorskom prijevozu.

ŽK Rijeka je zaključno predstavila 3. Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC, koji se održava 7. i 8. lipnja i pozvala prisutne da posjete sajam ili se uključe u izlaganju.

Kontakti

  • Sara Štrljić Stručni suradnik Tel: +385 51 209 148 Email: sstrljic@hgk.hr