Vrijeme održavanja: 15.11.2018.

Objavljeno: 07. 11. 2018. , Ažurirano: 14. 11. 2018.

Županijska komora Pula organizira predavanje o znakovima kvalitete Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko te Digitalnoj komori, koje će se održati u Rovinju (nekadašnja tvornica duhana) u četvrtak, 15. studenoga, u 13 sati.

Na predavanju će biti predstavljena mogućnost ulaska u sustav kvalitete korištenjem bespovratne potpore Ministarstva gospodarstva te nova dimenzija usluge članicama HGK – Digitalna komora.

Ministarstvo gospodarstva objavilo je javni poziv Znakovi kvalitete kojim se mikro, malim i srednjim poduzetnicima dodjeljuje bespovratna potpora i do 100 % prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno do 75.000 kuna za dobivanja prava korištenja ovih znakova.

Digitalna komora nova je besplatna usluga za sve članice HGK koja putem portala digitalnakomora.hr (Gospodarska mreža) omogućuje pristup bitnim informacijama poput makroekonomskih pokazatelja na razini Hrvatske i pojedinih županija, pregleda svih aktivnih poslovnih subjekata te njihovih općih i financijskih pokazatelja, statusa blokada, statistike po djelatnostima i niza informacija koje će vam pomoći u analizi tržišta i procjeni konkurentnosti poslovnih partnera.

Broj je sudionika ograničen te je za sudjelovanje obavezna online prijava. Prijave će se zaprimati do 14. studenoga do 12 sati.

Predavanje se održava u sklopu međunarodnog sajma Design District koji se održava na istoj lokaciji od 15. do 18. studenoga.

Online prijava sudjelovanja na predavanju omogućuje besplatan ulazak na sajam.