ŽK Pula: Investicijski forum Lider Investa 25. svibnja

U HGK - Županijskoj komori Pula 25. svibnja u 9 sati i 30 minuta, održat će se Investicijski forum Istre, Primorja i Gorske Hrvatske. Riječ je o projektu koji je pokrenula redakcija Lidera, a u okviru kojeg će se krajem godine održati svečana dodjela nagrada najboljim investicijama u Hrvatskoj u nekoliko kategorija.

Manifestaciju u Puli će, pak, svečano otvoriti župan Istarske županije Valter Flego, predsjednica Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić i glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović. Projekt Lider invest - izbor najboljih proizvodnih investicija predstavit će predsjednik stručnog odbora Lider investa profesor Mladen Vedriš, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost i član stručnog odbora Lider investa Zdenko Lucić predstavit će investicije i investicijsku klimu u Hrvatskoj, a ravnatelj Državnog zavoda za statistiku Marko Krištof regionalnu i sektorsku analizu investicija.

Nakon toga održat će se panel-rasprava o stvaranju poticajnoga investicijskog okruženja i o pokretanju nove proizvodne investicije, na kojem će sudjelovati: dr. sc. Boris Sabatti, direktor Regionalne razvojne agencije Istarske županije Ivan Stojnić, predsjednik Uprave S.I.C.-a d. o. o. Irvin Badurina, direktor Industrijske zone d. o. o. Bakar Umberto Pokrajac, direktor tvrtke AMUS d. o. o. te predstavnik Hamag-Bicra. 

Detaljan program manifestacije može se pronaći na slijedećoj poveznici

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, ali je registracija obavezna.

PRIJAVA

Na Forumu doznajte sljedeće:

  • Kako pokrenuti i financirati novu proizvodnu investiciju
  • S kojim se poteškoćama poduzetnici (ne)uspješno nose prilikom pokretanja novih proizvodnih investicija
  • Kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći
  • Kako se uključiti 

Kontakti

  • Željko Cetina Stručni suradnik Tel: +385 52 378 125 Email: zcetina@hgk.hr