ŽK Osijek: Pozivamo vas na predstavljanje Sajma franšiza FEC

HGK
Vrijeme održavanja: 26.04.2017.   /   Rok prijave: 25.04.2017.

U Županijskoj će komori Osijek u srijedu, 26. travnja, u 13 sati biti predstavljen treći Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC, koji će se ove godine održati 7. i 8. lipnja u Opatiji, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Sajam organizira Županijska komora Rijeka, u suradnji s Primorsko-goranskom županijom, Gradom Opatijom, Hrvatskom obrtničkom komorom - Obrtničkom komorom PGŽ, Turističkom zajednicom Kvarner i Turističkom zajednicom Grada Opatije.  

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju te je bankama i konzultantima interesantno predstaviti se na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC, a prilika je to i za poslovne razgovore koji će biti organizirani u okviru manifestacije.

U ŽK Osijek će se, uz sajam FEC, predstaviti i dva nositelja franšiza: LG Laundry Lounge i Eco Point.

Prezentacije će trajati 30-ak minuta, a nakon toga je vrijeme rezervirano za pitanja i neposredne razgovore franšizera sa zainteresiranima.

Za sudjelovanje na prezentaciji potrebno je popuniti online prijavnicu do 25. travnja.

Kontakti

  • Jelena Radić Viša stručna referentica Tel: +385 31 223 821 Email: jradic@hgk.hr