Najbolja hrvatska inovacije Naruči Na Ruci predstavljena u ŽK Osijek

Vrijeme održavanja: 28.11.2017.

Projekt Naruči Na Ruci koji je na ovogodišnjem 42. Hrvatskom salonu inovacija Budi uzor/Inova 2017 osvojio Grand Prix nagradu Nikola Tesla za najbolju hrvatsku inovaciju predstavila je 28. studenog u Županijskoj Komori Osijek tvrtka Naruci2 d. o. o. iz Osijeka.

Na predstavljanju su bili poduzetnici iz područja ugostiteljstva – hotela, restorana i café-barova jer je inovacija i namijenjena upravo tom segmentu gospodarstva.

Sustav Naruči Na Ruci kreiran je kao model brze komunikacije između maloprodajnih objekata i kupaca koji koriste pametne telefone na način da putem QR koda mogu naručivati proizvode ili usluge iz cjenika samog objekta. Pripadajuća aplikacija se aktivira putem Kocke koja je označena Nfc i QR kod markerima, a nalazi se na samom prodajnom mjestu (stolu). Kupac direktno pristupa cjenicima, može naručiti jednu ili više usluga, pozvati osoblje objekta, ocijeniti kvalitetu dobivene usluge i zaključiti narudžbu pozivom na aplikaciji. Korisnik, davatelj usluge putem ovog sustava ostvaruje točnije i brže naručivanje usluge, dobiva jasnu kontrolu mjesta načinjenog troška, povratnu informaciju o kvaliteti usluge (primanjem mišljenja od strane kupca) i u konačnici postiže bolju produktivnost prodajnog sustava.

Na predstavljanju su prisutni imali priliku isprobati virtualni café na način da je svatko mogao isprobati Kocku kao da je u café-baru, a na projektoru je imao uvid u svoju narudžbu te po odlasku dobio Kocku na poklon.

Kontakti

  • Marija Tapšanji Viša stručna suradnica Tel: +385 31 223 841 Email: mtapsanji@hgk.hr