Na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprave za politiku javne nabave, u Županijskoj komori Osijek 7. svibnja održat će se radionica Dokumentacija o nabavi; d-ESPD, ponuda – izrada i dostava, ENP – kriterij za odabir ponude, praksa DKOM-a.

Voditelji radionice stručnjaci su Uprave za politiku javne nabave.

U pratećim dokumentima nalazi se program radionice.

Radionica ulazi u kategoriju redovnog usavršavanja, a potvrda s ove radionice koristit će se pri obnavljanju certifikata u području javne nabave i nosi osam bodova.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade, te ona iznosi 650 kuna, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kuna.

Podaci za uplatu:

PLATITELJ: Ime i prezime; tvrtka/institucija; adresa,
OIB PRIMATELJ: Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, 10000 ZAGREB
IBAN PRIMATELJA: HR1423400091100241295
MODEL: HR00
POZIV NA BROJ: 2493730-19-132
OPIS PLAĆANJA:  Radionica javna nabava 7. 5. 2019. 

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 15, a maksimalan 50. Prijave će se evidentirati prema redoslijedu primitka. U slučaju manjeg broja zainteresiranih sudionika od predviđenog, radionica se otkazuje uz povrat uplaćenih naknada.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem online obrasca u nastavku teksta najkasnije do petka, 3. svibnja, odnosno do popunjenja grupe.

Prijava se smatra konačnom po primitku potvrde o uplaćenoj naknadi na e-mail: sbabic@hgk.hr 

Osoba za kontakt u ŽK Osijek jest Snježana Babić (tel.: 031/223 880; e-mail: sbabic@hgk.hr).

Nakon održane radionice HGK će dostaviti račun, a Ministarstvo potvrdu o sudjelovanju na radionici na adresu navedenu u prijavi.