Objavljeno: 23. 10. 2017. , Ažurirano: 23. 10. 2017.

U Domu OSRH Zrinski u Karlovcu, 21. i 22. listopada održan je 9. Sajam vjenčanja Karlovačke županije. Organizator sajma bila je Braniteljska zadruga Fokus, a Županijska komora Karlovac i ovaj puta je bila pokrovitelj i suorganizator.

Oko 30 izlagača predstavilo je gotovo sve što je neophodno za jedno vjenčanje, od ponude ugostiteljskih objekata, prezentacije vjenčanica i svečanih odijela, ponude svečanih kolača, vjenčanih buketa do najnovijih trendova nakita, frizura i šminkanja. 

Sajam je otvorenim proglasio direktor ŽK Karlovac Damir Furdek istaknuvši da je posao s vjenčanjima oduvijek bio unosan, a sada još i više jer statistika pokazuje da broj vjenčanja u posljednje vrijeme raste. U Karlovačkoj županiji sklopi se godišnje oko 550 brakova, a ukupna vrijednost tog posla može se procijeniti na čak 40 milijuna kuna.  Ponuda koju izlagači predstavljaju na sajmu dokazuje da u Karlovcu postoji kompletna i kvalitetna usluga za organizaciju vjenčanja, a  HGK će uvijek nastojati poduprijeti manifestacije koje u svom programu imaju promociju poduzetništva i kvalitetnih hrvatskih proizvoda, kazao je Furdek i najavio potporu sljedećem, jubilarnom desetom sajmu vjenčanja.

Sajam je i ove godine izazvao veliko interesovanje kod građana, a osobito kod budućih mladenaca.