Objavljeno: 14. 11. 2016. , Ažurirano: 14. 11. 2016.

Na Sajmu vjenčanja Karlovačke županije sudjelovalo je 40-ak izlagača predstavljajući sve što je neophodno za jedno vjenčanje, od ponude ugostiteljskih objekata, prezentacije vjenčanica i odijela, ponude svečanih kolača, vjenčanih buketa, do najnovijih trendova nakita, frizura i šminkanja. Uz domaće poduzetnike, izlagali su i izlagači iz drugih županija, ali i susjednih država. Novost u programu sajma je izlaganje i nekoliko lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja su predstavila svoju ponudu suvenira, rukotvorina i prigodnih pakiranja domaćih proizvoda.

Sajam je otvorenim proglasio Zlatko Kuzman, predsjednik ŽK Karlovac koja je bila pokrovitelj i suorganizator, dok je organizator sajma Braniteljska zadruga Fokus. Predsjednik je istaknuo da su tvrtke koje se bave vjenčanjima oduvijek bile dobrostojeće, a sada bi mogle biti još i bolje jer statistika pokazuje da broj vjenčanja u posljednje vrijeme raste. Izlagači na sajmu dokazuju da u Karlovcu postoji cjelovita i kvalitetna usluga za organizaciju vjenčanja, a HGK će uvijek nastojati poduprijeti manifestacije koje u svom programu imaju promociju poduzetništva i kvalitetnih hrvatskih proizvoda.

K tome, ŽK Karlovac pokrovitelj je i Bala vjenčanja koji će se održati 19. i 20. studenoga u Restoranu Kristal u Karlovcu.