ŽK Bjelovar: Održana radionica za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje ne proizvode hranu životinjskoga podrijetla, pekare i trgovine


Objavljeno: 24. 11. 2016. , Ažurirano: 25. 11. 2016.


U ŽK Bjelovar 22. i 23. studenoga Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela  za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore, održala je dvodnevnu radionicu za voditelje HACCP tima u tvrtkama koje ne proizvode hranu životinjskoga podrijetla, pekare i trgovine.

HACCP-galerija (2).jpg

Sudionici radionice HACCP-a u ŽK Bjelovar ; Izvor: HGK.

Svrha radionice bila je upoznati sudionike sa zakonodavnim uvjetima na području sigurnosti hrane i objasniti obveze subjekata u poslovanju s hranom.

HACCP-galerija (3).jpg

Sudionici HACCP radionice u ŽK Bjelovar ; Izvor: HGK.

U praktičnome dijelu cilj je bio upoznati subjekte u poslovanju hranom s načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse, radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane, temeljenih na HACCP načelima.

Na završetku drugoga dana radionice polaznici su dobili potvrde o sudjelovanju. 

HACCP-galerija (1).jpg

Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore; Izvor: HGK.