Vrijeme održavanja: 08.03.2021.

Objavljeno: 02. 03. 2021. , Ažurirano: 02. 03. 2021.

Pozivamo vas da se uključite u online panel Žene u poslovnom svijetu u uvjetima pandemije: kako opstati i što očekivati u budućnosti?, u ponedjeljak, 8. ožujka, u 12 sati.

Panel organiziraju Sveučilište u Dubrovniku i Udruga poslovnih žena "Krug" – ogranak Dubrovnik, prvoga dana Tjedna karijera na Sveučilištu, 8. ožujka, na koji se u cijelome svijetu obilježava Međunarodni dan žena.

Cilj je panela otvoriti raspravu o utjecajima pandemije bolesti COVID-19 na žene u poslovnom svijetu. Panelistice će pokušati dati odgovore na pitanja o izazovima, ograničenjima i novim prilikama s kojima se susreću poduzetnice u vrijeme pandemije, ali i inače u poslovnome svijetu. Koliko je godina 2020. bila izazovna za poslovni svijet, nismo sigurni ni što i za koji sektor nosi 2021. godina.

Sudionice panela su:

  • Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet;
  • Gordana Deranja, predsjednica Grupe Tehnomont;
  • Nikolina Farčić, poduzetnica, predsjednica Ceha ugostitelja Obrtničke komore Dubrovačko neretvanske županije i predsjednica Udruge poslovnih žena "Krug" – ogranak Dubrovnik;
  • Dragica Jerkov, poduzetnica, predsjednica nacionalne Udruge poslovnih žena "Krug";
  • Sanja Putica, voditeljica odnosa s investitorima i javnošću u Atlantskoj plovidbi d.d.;
  • Gordana Restović, ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival;

Moderatorica panela je Ivona Vrdoljak Raguž, profesorica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Panel će se odvijati na platformi Zoom na POVEZNICI.

 

Meeting ID: 886 9059 2508

Lozinka: unidu