Vrijeme održavanja: 20.10.2020.

Objavljeno: 13. 10. 2020. , Ažurirano: 16. 10. 2020.

Završni međunarodni događaj projekta 4helix+, čije je prvotno zakazano mjesto održavanja trebala biti Trgovinska komora Sevilla u Španjolskoj, održat će se, prema odluci projektnih partnera, u obliku web konferencije, 20. listopada, uz njihovo i sudjelovanje tvrtki – dobitnica projektnih inovacijskih vaučera, njihovih konzultanata, istraživačkih ustanova te državnih i regionalnih uprava.

Na predviđenim panel-raspravama bit će riječi o uspjehu projekta u jačanju inovacije plavoga gospodarstva međunarodnim prijenosom njegovih rezultata te plavom rastu u regionalnim i mediteranskim politikama.

Predstavit će se i rezultati projekta koji završava 31. listopada, a iz svake zemlje provedbe projekta po jedan će predstavnik tvrtke nagrađene inovacijskim vaučerom opisati svoju projektnu provedbu i postignute rezultate omogućene bespovratno dodijeljenim financijskim sredstvima projekta i progama Interreg Mediteran. Rezultat je projektnih aktivnosti i kibernetički prostor na njegovoj internetskoj stranici koji će i nadalje pružati poduzetnicima plavoga gospodarstva prilike za pronalazak partnera na mediteranskom području i poslovnu suradnju.

Zainteresirani za sudjelovanje na događaju prijaviti se mogu na stranici https://camaradesevilla.com/eventos/?id=6300