Vrijeme održavanja: 12.10.2021.

Objavljeno: 13. 10. 2021. , Ažurirano: 13. 10. 2021.

U Centru za razvoj i edukacije u zoni Grabi u Poličniku u utorak, 12. listopada, održana je završna konferencija projekta "Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji" i seminar za poduzetnike pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.“, koje su organizirane u suradnji ustanove Inovacija s Općinom Poličnik, tvrtkom Mazars i HGK – Županijskom komorom Zadar.

Šezdesetak sudionika, većinom malih poduzetnika, ali i predstavnika potpornih institucija, udruga te studenata upoznalo se je s mehanizmom odobravanja potpora iz fondova EU, ali i iz nacionalnih izvora. Predstavljena je shema objave natječaja, koji se očekuju u novom programskom razdoblju, a dan je i niz primjera uspješnih prijava na natječaje iz prethodnog razdoblja 2014.-2020.

Iskorištena je velika posjećenost ovog seminara da se prisutnim malim poduzetnicima, poglavito iz sektora informacija i komunikacija, predstavi i međunarodni projekt CHAIN REACTIONS iz programa Interreg Central Europe, na kojem je jedan od partnera HGK – ŽK Zadar.