Vrijeme održavanja: 14.03.2019.

Objavljeno: 12. 03. 2019. , Ažurirano: 13. 03. 2019.

Zajednička sjednica Strukovne skupine arhitektonskih i inženjerskih djelatnosti i Strukovne skupine graditeljstva HGK – ŽK Rijeka održat će se u četvrtak, 14. ožujka, u 13 sati i 30 minuta u konferencijskoj dvorani "Marino Cvetković" u Opatiji, u sklopu sajma RelaxAdria.

Arhitektima, inženjerima i graditeljima Gordan Resan, direktor tvrtke Arhitekti partneri d.o.o. i predsjednik Društva arhitekata Rijeka, predstavit će publikaciju HGK – ŽK Rijeka Riječka arhitektonska produkcija kao pokretač gospodarskog razvoja. Okupljenima će potom Blanka Kalokira, viša stručna suradnica ŽK Rijeka, predstaviti izlaganja na sajmovima predviđena Planom promocije gospodarstva HGK i ŽK Rijeka u zemlji i inozemstvu u 2019. godini. 

Tijekom sajma u konferencijskoj će dvorani biti postavljena izložba Riječka arhitektonska produkcija kao pokretač gospodarskog razvoja, koja predstavlja više od 60 arhitektonskih projekata riječkih autora, u različitim fazama dovršenosti, objedinjenih u istoimenoj publikaciji, a koju je ŽK Rijeka izdala u prosincu 2018. godine. Po završetku formalnog dijela sjednice, članice će moći sudjelovati u radu Konferencije o budućnosti projektiranja hotelskog wellnessa. Pregled stručnih predavanja dostupan je na poveznici https://www.relaxadria.com/wellness-architect-day-2019/.

Sudjelovanje na sjednici potrebno je potvrditi najkasnije do 13. ožujka online prijavnicom u nastavku teksta.

Više informacija o sjednici možete dobiti u ŽK Rijeka od Gabrijele Milin na e-adresi gmilin@hgk.hr ili na telefonski broj 051/209 172.