Industrijskim dizajnom do konkurentnosti proizvoda

HGK
Izložbeni prostor članova Zajednice za industrijski dizajn HGK na 4. Tjednu dizajna
Vrijeme održavanja: 09.05.2017. - 14.05.2017.   /   Rok prijave: 09.05.2017.

Moderno dizajnirani sobni stolići, ogledala, lampe samo su dio namještaja koji su se našli na ovogodišnjem izložbenom prostoru članova Zajednice za industrijski dizajn HGK na 4. Tjednu dizajna, otvorenom 9. svibnja u Kući za ljude i umjetnost – Laubi.

"Zajednica pridonosi popularnosti dizajna, koji čini proizvode konkurentnijima, a popularnost industrijskoga dizajna svakako raste zahvaljujući nastupu na ovom događanju", rekla je predsjednica Zajednice za industrijski dizajn Ada Kezić.

"Organizacijom i sudjelovanjem na dizajnerskim platformama na kojima se stvaraju nove, svježe ideje i inovativni proizvodi te dogovaraju nove suradnje, Zajednica za industrijski dizajn HGK želi pridonijeti jačanju konkurentnosti hrvatskih proizvoda na domaćem i stranom tržištu. Jedna od takvih platformi je i Tjedan dizajna Zagreb na kojemu predstavljaju novonastale dizajnerske radove, rezultate suradnje s tvrtkama proizvođačima", rekla je poslovna tajnica Zajednice za industrijski dizajn HGK Branka Prišlić.

tjedan dizajna 1_800x450.JPG

Dizz Konceptova Popp-up kuhinja PIA; Izvor: HGK.

Članovi Zajednice za industrijski dizajn HGK koji su predstavili svoje nove dizajnerske radove su A1 Format (Ada Kezić), Armano Linta (Ana Armano Linta), Dizz Concept (Darko Špiljarić), Drvona (Goran Grijak), Markuss (Jurica Mihovec), Petraform (Zoran Šunjić), Zrinka Nedeljković i Robert Štimec. Izložbeni prostor članica Zajednice za industrijski dizajn HGK na 4. Tjednu dizajna u Zagrebu otvoren je do subote, 13. svibnja.

Kontakti

  • Branka Prišlić viši stručni suradnik Tel: +385 1 460 6735 Email: bprislic@hgk.hr