XII. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane RH

Vrijeme održavanja: 07.05.2018. - 09.05.2018.   /   Rok prijave: 07.05.2018.

U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK u Opatiji će se od 7. do 9. svibnja održati XII. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane RH.

Molimo vas da pribilježite ove datume u svom poslovnom kalendaru.  

Kao i svih ovih godina, želja nam je da ovaj skup ide ukorak s vremenom i svojim temama, predavačima te načinom rada, što više odgovara aktualnim potrebama hrvatske prehrambene industrije. Stoga pozivamo sve članice HGK iz sektora prehrambene industrije i industrije pića da nam pošaljete svoje prijedloge ili ideje o temama koje biste željeli da budu obrađene na ovogodišnjoj Konferenciji i o predavačima za koje biste voljeli da svoje iskustvo i znanje podijele s vama.

Želja nam je da se na ovogodišnjoj Konferenciji predstave stručnjaci iz prehrambene industrije koji bi svoja znanja i dugogodišnje iskustvo podijelili s kolegama. Stoga pozivamo upravo vas, predstavnike industrije da se prijavite za izlaganje s temom za koju imate kompetentna znanja i kvalifikacije te smatrate da će biti zanimljiva ostalim sudionicima Konferencije, ponajprije predstavnicima prehrambene industrije.

Pri izradi konačnoga programa pažljivo ćemo razmotriti sve pristigle ponude za izlaganje, potrudit ćemo se udovoljiti željama naših članica te birati teme od najveće praktične važnosti za prehrambenu industriju.

Program Konferencije i obavijest o sudjelovanju bit će naknadno objavljen.

S ciljem da Konferencija i ove godine bude naš zajednički projekt, očekujemo veliki broj kvalitetnih prijedloga tema i predavača.

Ako ste zainteresirani za sponzoriranje Konferencije te ujedno promovirati svoju tvrtku, u prilogu šaljemo mogućnosti sponzoriranja.

Za sve dodatne informacije kontakt-osobe su:   

  • Zoran Radan, telefon: 01/4561-620, e-mail: zradan@hgk.hr
  • Aleksandra Bencun, telefon: 01/4561-761, e-mail: abencun@hgk.hr
  • Valentina Šimić, telefon: 01/4561-697, e-mail: vsimic@hgk.hr
  • Ita Juroš, telefon: 01/4826-066, E-mail: e-mail: ijuros@hgk.hr