Webinar o pozivu za bespovratna sredstva za meke mjere u Hrvatskoj i B2B poslovni razgovori


Objavljeno: 07. 03. 2023. , Ažurirano: 13. 03. 2023.


Online seminar o pozivu za bespovratna sredstava za meke mjere (Soft Measures), u okviru poslovnog programa Business Development i Innovation Croatia, financijskog mehanizma Norveške darovnice održat će se 15. ožujka 2023. godine, s početkom u 11:00 sati.

Obzirom da je upravitelj programa Innovation Norway istodobno objavio pozive za meke mjere u okviru poslovnih programa koji se provode u Hrvatskoj i Grčkoj, događanje će obuhvatiti predstavljanje oba poziva.

Na seminaru će se predstaviti mogućnosti financiranja i dati primjeri prihvatljivih aktivnosti te odgovoriti na pitanja potencijalnih podnositelja projekata.

Događanje je namijenjeno tvrtkama, klasterima, udrugama, nevladinim organizacijama, istraživačkim institucijama i drugim akterima koji su potencijalni podnositelji ili partneri u projektima koji će se financirati bespovratnim sredstvima poslovnog programa Norveške darovnice.

Poslovni B2B poslovni razgovori pružit će mogućnost direktnog kontakta sa subjektima iz Norveške i s projektnim timom upravitelja programa Innovation Norway, kako biste raspravili svoju ideju i pronašli partnere za projekte s kojima imate namjeru aplicirati na poziv.

Prijava sudjelovanja omogućena je putem poveznice.

Rok za prijavu je 14. ožujka, do 12:00 sati.

Napomena: Nakon predmetnog webinara, B2Match platforma ostat će otvorena do 10. svibnja, kada se završava rok za podnošenje projektnih prijedloga po pozivu za meke mjere, kako bi registrirani sudionici imali priliku tražiti partnere i dogovoriti sastanke. 

Poziv za bespovratna sredstava za meke mjere poslovnog programa Business Development i Innovation Croatia ima za cilj podržati hrvatske gospodarstvenike u povećanju svojih kapaciteta za poslovni razvoj kroz aktivnosti kao što su:

  • Umrežavanje s klijentima i partnerima
  • Suradnja u klasterima, udrugama ili mrežama
  • Podrška ženskom poduzetništvu
  • Obuka za popunjavanje praznina u vještinama
  • Studije izvedivosti
  • Stjecanje novih uvida o tržišta ili tehnologijama
  • Mentorstvo
  • Druge vrste izgradnje kompetencija

Poziv za meke mjere poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia i upute za prijavu dostupni su je ovdje

Program dodatno omogućava podršku putovanju radi razvoja partnerstava i projekata s norveškim subjektima, s ciljem jačanja suradnje i bilateralnih poslovnih partnerstava. Više informacija o ovoj pomoći dostupno je ovdje.

Organizator događanja je Innovation Norway uz podršku EEN mreže i HGK kao nacionalnog partnera Program i koordinatora Europske poduzetničke mreže Hrvatska.

norway2.jpg

 

Program

Vrijeme Aktivnost
15.03.2023
11:00 - 12:30 Predstavljanje poziva za podnošenje prijava i Q&A
12:30 - 17:00 B2B poslovni razgovori