Vrijeme održavanja: 15.04.2021.

Objavljeno: 09. 03. 2021. , Ažurirano: 09. 03. 2021.

HGK – Županijska komora Bjelovar u suradnji s Mapom znanja d.o.o. organizira besplatni webinar Marketinška strategija i budžetiranje, koji će se održati u četvrtak, 15. travnja, od 10 do 14 sati.

Predavač je Dino Oreški, managing partner i konzultant u firmi Consalta, suosnivač i također konzultant i u Udruzi eCommerce Hrvatska s dugogodišnjim iskustvom iz područja digitalnog marketinga. 

Svrha webinara

Strategija i budžetiranje prate poslovni plan organizacije. Imaju jasno definirane ciljeve i rokove koje je ponekad teško ostvariti, posebice u dinamičnoj situaciji u kojoj se svjetsko gospodarstvo našlo unazad godinu dana. Kupci i klijenti su sve zahtjevniji, koriste sve više uređaja, platformi i aplikacija, a s druge strane vi morate ostvariti zacrtani poslovni rezultat. Na ovom ćemo vam webinaru dati praktične smjernice pomoću kojih ćete moći krenuti s korekcijama vaše marketinške strategije, popraćene budžetiranjem. 

Namjena

Seminar je namijenjen organizacijama koje su spremne prigrliti promjene i kupca staviti na prvo mjesto. Za to su najviše odgovorni članovi uprava, marketinga, prodaje i IT-a. Kupac ne zna i ne želi znati razliku između vaše unutarnje organizacije, ali želi sve informacije o vašim proizvodima – odmah. Ako na to niste spremni, vaša konkurencija jest. Primarna svrha webinara jest dati uvid u alate i taktike koje možete početi primjenjivati odmah. 

Iz programa webinara:

  • Svijet danas i promjene kojima svjedočimo,
  • Važnost strategije i prilagodbe iste novim uvjetima,
  • Koraci izrade i prilagodbe strategije,
  • Prilagodba marketinškog plana,
  • Kako pristupiti tržištu,
  • Kako se pozicionirati,
  • Budžetiranje – primjeri i izazovi,
  • Pregled alata koji vam pomažu.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a prijaviti se  možete prijavnicom u nastavku teksta. Nakon provjere prijava, na e-adresu koju ste naveli poslat ćemo pristupne podatke za webinar.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 12. travnja, do 12:00 sati.