Vrijeme održavanja: 14.10.2020.

Objavljeno: 08. 10. 2020. , Ažurirano: 08. 10. 2020.

U organizaciji EUROCHAM Malezija održat će se prvi u nizu serije webinara pod nazivom EuroTalks Webinar, čiji je cilj povezivanje europskih i malezijskih poduzeća i pojedinaca.

Platforma će poslužiti europskim veleposlanstvima za izgradnju svijesti u svojim zemljama o tržištu Malezije te prilikama koje su za europske tvrtke dostupne.

Prvi u nizu serije webinara bit će s organiziran s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u Maleziji, sa zadatkom da upozna malezijsku poslovnu zajednicu sa stanjem u hrvatskom gospodarstvu i istraži put za razvoj kvalitativnih i kvantitativnih aspekata malezijsko-hrvatskih poslovnih odnosa u budućnosti.

Tijekom webinara sudionicima će se obratiti Ivan Velimir Starčević, veleposlanik Republike Hrvatske u Maleziji, CS Gill, Country Manager iz tvrtke Infobip te Noran Zamri, Project Manager, Malaysia Technology Expo iz tvrtke PROTEMP Exhibitions and Conferences Sdn Bhd.

Radi jezik webinara je engleski, a sudjelovanje besplatno. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem poveznice na službenoj stranici EUROCHAM Malaysia.