Među tisuću izlagača iz 56 zemalja, na sajmu Vitafoods Europe 2017 predstavilo se i devet hrvatskih tvrtki

Vrijeme održavanja: 09.05.2017. - 11.05.2017.

Devet hrvatskih tvrtki predstavilo se na 21. međunarodnom sajmu nutraceutike, dodataka prehrani, funkcionalne hrane i pića te industrije prirodne kozmetike Vitafoods Europe, održanom od 9. do 11. svibnja 2017. u Ženevi.

Na sajmu koji je iz godine u godinu sve veći, bolji i poslovniji te se proširio na četiri hale, broj izlagača povećan je za 13%, predstavilo se tisuću tvrtki iz 56 zemalja, a sajam je privukao više od 18.500 poslovnih posjetitelja, distributera i trgovaca.

Na zajedničkom izložbenom prostoru veličine 68 četvornih metara, svoje su proizvode u organizaciji Hrvatske gospodarske komore izložile tvrtke Almagea d. o. o., Apipharma d. o. o., AroniaLive d. o. o., Fidifarm d. o. o., Kemig d. o. o., obrt Radovan Petrović, Pip d. o. o., Yasenka d. o. o. i Vitastiq d. o. o.

Mogućnosti za tvrtke koje izlažu u okviru ovog sajma su raznolike, od razvojnih mogućnosti na postojećim i novim tržištima te putem razvoja inovacija u smislu primjene novih sastojaka.

Iz godine u godinu, tvrtke koriste događaj kao platformu za pokretanje i razvoj poslovanja i novih proizvoda, a primjer je i Zona novih proizvoda gdje su izloženi najnovija inovacijska dostigunaća u ovoj branši.

Također, Centar za inovacije Vitafoodsa, ponudio je i besplatne konzultacije o razvoju proizvoda, znanstvenom marketingu, mogućnostima licenciranja, regulaciji i pristupu tržištu.

 

 

 

 

Kontakti

  • Valentina Šimić Viša stručna suradnica Tel: + 385 1 4561 697 Email: vsimic@hgk.hr