Vrijeme održavanja: 02.12.2021.

Objavljeno: 15. 05. 2021. , Ažurirano: 21. 09. 2021.

Virtualna izložba inovacija 9. Salon inovacija Bjelovar 2021. održat će se u četvrtak, 2. prosinca, od 10 do 16 sati, u organizaciji HGK – Županijske komore Bjelovar u suradnji sa Sektorom za industriju i održivi razvoj HGK te s Udrugom inovatora Hrvatske.

Uz inovacije kreativnih poduzetnika Bjelovarsko-bilogorske županije predstavit će se nagrađivani inovatori iz cijele Republike Hrvatske, kao i inovativni proizvodi gostujućih inozemnih tvrtki iz okruženja RH. Cilj izložbe je pregled najnovijih dostignuća tvrtki članica HGK, ali i škola (osnovnih i srednjih), veleučilišta, ustanova, inovatorskih udruga i svih inovatora koji žele javno prezentirati svoje inovacije.

Izlaganje inovacija (3D-modela, digitalnih vizualizacija i prezentacija, uzoraka, prototipova, funkcionalnih proizvoda, tiskanih materijala, crteža ili idejnih projekata) bit će i ovoga puta bez naknade za izlaganje. Svaki izlagač dobit će virtualni štand gdje će inovaciju (ili više njih) moći predstaviti posjetiteljima koristeći multimedijske digitalne alate. Izložba inovacija bit će otvorenog tipa i dostupna svima koji imaju pristup internetu.

Osoba u ŽK Bjelovar zadužena za organizaciju izložbe i stručnih skupova je Miljenko Juratovac (tel: 043/ 274-063, 043/ 274-060 (centrala), mobitel 091 908 6094 i e-mail: mjuratovac@hgk.hr) i na raspolaganju vam je za dodatne informacije, kao i dogovore oko organizacije izlaganja.

Svoje izlaganje prijavite online obrascem u nastavku, najkasnije do 5. studenog, kako bismo vam pravovremeno osigurali funkcionalan virtualni štand na izložbi inovacija.

Ako ste registrirani u Digitalnoj komori, možete se prijaviti putem POVEZNICE.