Vrijeme održavanja: 10.11.2017. - 12.11.2017.

Objavljeno: 20. 10. 2017. , Ažurirano: 13. 11. 2017.

U Križevcima je od 10. do 12. studenog održan 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko–križevačke županije, na kojem je sudjelovalo preko 200 izlagača.

Sajam je otvorio Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede.

Govoreći na svečanosti otvorenja Darko Koren, župan, izrazio je zadovoljstvo izgradnjom i puštanjem u promet dionice brze ceste od Gradeca do Križevaca, te naglasio da je strateški cilj Koprivničko-križevačke županije što brži nastavak i završetak izgradnje dionice brze ceste Križevci – Koprivnica, kao i aktivnosti na izgradnji Podravske brze ceste.

Svečanosti otvorenja, osim izlagača, prisustvovalo je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, predvođeno Marijom Klementom, zamjenikom župana. U izaslanstvu su bili predstavnici Virovitičko-podravske županije, grada Slatine, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, HOK-POK VPŽ i sajma Viroexpo.

U organizaciji Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije i suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica predstavlja se osam izlagača s područja Virovitičko-podravske županije: Agroservis proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Herbas Starogradački Marof, Meta-plast Pitomača, Pčelarstvo Balint Virovitica i Tuzlak Plet Slatina.