Vrijeme održavanja: 07.10.2021.

Objavljeno: 09. 09. 2021. , Ažurirano: 09. 09. 2021.

Županijska komora Dubrovnik u suradnji sa Centrom za certificiranje halal kvalitete organizira seminar o Uspješnosti primjene halal certifikata na međunarodnom tržištu, koji će se održati u četvrtak, 7. listopada, u 9 sati, u hotelu Rixsos Premium Dubrovnik, na adresi Liechtensteinov put 3., u sklopu ovogodišnjeg Good food festivala.

Na seminaru će biti  predstavljena knjiga "Halal – standard po mjeri čovjeka", autora Aldina Dugonjića, rukovoditelja Centra. U knjizi se pojašnjava pojam halala te daju praktični primjeri s tržišta prehrane, kozmetike, turizma i ugostiteljstva. Također se daju odgovori na brojna pitanja vezana za ulogu halala u certificiranju i standardizaciji, razvoju halal tržišta, utjecaju halala na razvoj gospodarstva te njegov doprinos izvozu i turizmu.

Seminar je namijenjen proizvođačima, hotelijerima, ugostiteljima, turističkim agencijama, turističkoj zajednici, znanstvenoj i akademskoj zajednici te medijima. U sklopu seminara o svojim iskustvima govorit će jedan od certificiranih proizvođača.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete prijavnicom u nastavku. Rok za prijavu je srijeda, 6. listopada, do 14 sati.