Vrijeme održavanja: 29.09.2020.

Objavljeno: 09. 09. 2020. , Ažurirano: 10. 09. 2020.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Uprave za politiku javne nabave, organizira jednodnevnu radionicu Jednostavna nabava; Ponuda – ENP/Pregled i ocjena; Izmjene ugovora o javnoj nabavi; Najčešći propusti naručitelja, u utorak, 29. rujna, u 10 sati u HGK – Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska 6.

Voditelji radionice su stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Radionica je namijenjena sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima te polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) koji su potrebni za obnovu certifikata u području javne nabave. Svakom polazniku ove radionice Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kn.

U pratećim dokumentima nalazi se program radionice.

Za više informacija o radionici kontaktirajte ŽK Požega na telefon: 034/273-260

Radionica je organizirana na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave.