Vrijeme održavanja: 13.07.2016.

Objavljeno: 05. 07. 2016. , Ažurirano: 21. 10. 2016.

Ured HGK za područja posebne državne skrbi Knin u suradnji sa Stalnim arbitražnim sudištem i Centrom za mirenje organiziraju prezentaciju koji u okviru HGK pružaju uslugu organizacije postupaka arbitraže i mirenja, 13. srpnja, u 11 sati.

Arbitraža i mirenje su tzv. alternativni oblici rješavanja sporova koji gospodarstvenicima ali i drugim pravnim i fizičkim osobama pružaju mogućnost korištenja učinkovog mehanizma rješavanja sporova u znatno kraćim rokovima nego, primjerice, na državnim sudovima.

Osnovna obilježja navedenih postupaka, kako se ti postupci organiziraju i odvijaju te kakav je učinak odluka koje se donose u tim postupcima predstavit će tajnice Stalnog arbitražnog sudišta i Centra za mirenje gđa. Andreja Čavlina i gđa. Mirjana Košec. 

Cilj je ove prezentacije motivirati gospodarske subjekte te druge potencijalne korisnike na korištenje alternativnih oblika rješavanja sporova kao jedne u nizu usluga koje pruža HGK.

Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 11. srpnja 2016. na telefon 022/664-540 ili na elektroničku adresu knin@hgk.hr.