Dobro došli na stranicu Udruženja računovođa u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Udruženje računovođa Hrvatske gospodarske komore okuplja članice koje su registrirane za obavljanje računovodstvene djelatnosti. Glavni su ciljevi rada Udruženja unapređenje računovodstvene struke sinergijom svih sudionika te suradnja s nadležnim institucijama u unapređenju propisa s naglaskom na uključivanje struke zadužene za provedbu predmetnih propisa.

Vijeće Udruženja ima 39 članova, izabranih predstavnika poduzeća članica HGK iz navedene djelatnosti po županijskim komorama. Predsjednik Udruženja je Davor Brkić iz tvrtke RB Unigenito j.d.o.o. iz Zagreba, a zamjenica predsjednika je Antonija Kalember iz tvrtke Eureka info d.o.o. iz Otočca. 

 

POZIVAMO SVE ČLANICE HGK KOJE OBAVLJAJU RAČUNOVODSTVENU DJELATNOST  NA REGISTRACIJU U UDRUŽENJE RAČUNOVOĐA HGK

Upis u Registar članica Udruženja računovođa HGK možete napraviti ovdje.

 

 

Obavijest članicama:

 

Novi ciklus poreznih seminara Hrvatske gospodarske komore PRIJAVA POREZA NA DOBIT ZA 2019. GODINU I OSTALE AKTUALNOSTI U POREZNIM PROPISIMA U 2020. GODINI, organiziran u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika, održava se u sljedećim gradovima:

Seminari su namijenjeni pružanju potpore članicama HGK, stoga je sudjelovanje na seminaru za članice HGK besplatno. Predavanja će održati ovlašteni porezni savjetnici s kojima su predviđene i konzultacije, odnosno vrijeme za sva potencijalna pitanja članica.Svoje sudjelovanje možete prijaviti izborom jednog od navedenih gradova, odnosno pratećom prijavnicom za izabrani grad, najkasnije do termina naznačenih u prijavi, odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorana.