Vrijeme održavanja: 13.10.2021.

Objavljeno: 04. 10. 2021. , Ažurirano: 04. 10. 2021.

Edukacija Zašto digitalni marketing za mala i srednja poduzeća? održat će se u srijedu, 13. listopada, u 10 sati, u Županijskoj komori Varaždin, na adresi Petra Preradovića 17, u dvorani na III. katu. Predviđeno trajanje predavanja je četiri sata, a sudjelovanje je besplatno.

Cilj edukacije je pokazati kako se digitalnim marketingom može dobiti nove klijente i proširiti poslovanje, povećati suradnju sa postojećim klijentima i ostvariti bolje poslovne rezultate.

Na seminaru će se polaznike upoznati s oblicima digitalnog marketinga, njihovim prednostima i nedostacima te detaljnije proći oblike digitalnog marketinga koji postoje te pokazati kako ih pravilno koristiti u svom poslovanju i sl. 

Zašto doći na edukaciju?


Pokazat ćemo:

  • kako digitalni marketing iskoristiti za proširenje svog posla,
  • proces  izrade web stranice, odnosno na koje stvari treba obratiti pažnju prije izrade ili redizajna stranice, te kako pripremiti web stranicu za oglašavanje,
  • alate koji nam pomažu da upoznamo naše kupce te pomoću kojih možemo bolje i lakše doprijeti do naših kupaca i potencijalnih kupaca na internetu,
  • pokazat ćemo kako funkcionira digitalni marketing, kako ga možete koristiti u svojem poslovanju, koje rezultate možete ostvariti i – što je posebno važno - kako ih mjeriti.  

Kome je edukacija namijenjena?

Edukacija je namijenjena vlasnicima i/ili direktorima malih i srednjih poduzeća koji žele proširiti svoje poslovanje, upoznati svijet digitalnog marketinga, vidjeti koje im mogućnosti on pruža te kako im digitalni marketing može pomoći u poslovanju.

O predavaču:

Lovro Metlikovec specijaliziran je za  digitalni marketing i od 2016. godine kontinuirano vodi oglašavanje za 20-tak malih i srednjih poduzeća u Varaždinskoj i Istarskoj županiji te gradu Zagrebu. Neke od industrija iz koje su klijenti: uredski materijal i IT oprema, prirodna kozmetika i dodaci prehrani, ljekarne, ugostiteljstvo, edukativne ustanove, građevinarstvo, hotelski smještaj, auto industrija itd.  

Prijaviti se možete prijavnicom u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 12. listopada, u 16 sati. 

Napominjemo da je broj mjesta u dvorani ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera te je sukladno tome moguće da će prijave na predavanje biti ranije zatvorene, ukoliko se broj slobodnih mjesta popuni.