U ŽK Split održan sastanak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug – Ogranak Split

Vrijeme održavanja: 02.10.2017.

Splitski ogranak Hrvatske udruge poslovnih žena Krug održao je redovni sastanak 2. listopada u Županijskoj komori Split. Na sastanku je sudjelovalo desetak Kružica, a podražala ga je i v. d. predsjednice ŽK Split Mirjana Čagalj.

Lada Karninčić, predsjednica Ogranka, okupljenim je članicama predložila osamostaljivanja spliskog ogranka te se razgovaralo o prednostima i nedostacima koje to osamostaljivanje donosi.

Vesna Friedl, direktorica ŽK Split, informirala je i pozvala splitske članice Kruga da u što većem broju sudjeluju na nadolazećem 10. Kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područja, koji će se održati 16. i 17. studenoga u Ravenni (Italija). Kongres je proizašao iz okruglog stola za poduzetništvo žena pri Forumu jadransko-jonskih gospodarskih komora, a zajednički ga organiziraju HGK  – Županijska komora Split, Gospodarska komora Udine, Gospodarska komora Ravenna i AIC Forum. Tema je ovogodišnjeg kongresa Doprinos poduzetništva žena održivom razvoju u digitalnom dobu.

Kružice su obaviještene i o tome da će se krajem listopada u Zagrebu održati sjednica Izvršog odbora Kruga na kojoj će biti više riječi o osamostaljivanju ogranaka.

1.jpg