Vrijeme održavanja: 04.12.2019.

Objavljeno: 09. 12. 2019. , Ažurirano: 09. 12. 2019.

Županijska komora Rijeka je zbog velikog interesa članica 4. prosinca u suradnji s tvrtkom PBIRO d.o.o. iz Rijeke ponovno organizirala radionicu Mentorstvo za pripremu projekata za financiranje iz EU fondova.

Predavačica Tina Đurišić konzultantica je u tvrtki Poslovni biro PBIRO d.o.o. Rijeka, s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova te mentorica ovoga mentorskog programa za pripremu projekata za financiranje iz EU fondova te  mentorica programa za upravljanje projektima financiranim iz EU fondova, koji se pružaju u sklopu EU projekta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Na radionici su obrađene teme bespovratnih sredstva iz ESIF fondova, Europski strukturni investicijski fondovi (ESIF) te osmišljavanje projektne ideje, odabira natječaja, izrade i evaluacije prijava te provedbe projekta.

Polaznici su bili uistinu zainteresirani za teme te su se nakon održane radionice osjećali motivirano i bliže rješenju problema. Osim navedenog, PBIRO d.o.o. Rijeka svim sudionicima programa osigurava i dva školska sata individualnih konzultacija za pripremu projekata na otvorene i najavljene EU natječaje, bez naknade.

Sljedeće je godine u planu i novi ciklus takvih edukativnih radionica za poduzetnike s obzirom na povećan interes članica.

Radujemo se vašem sudjelovanju na radionicama u 2020. godini.