U Kijevu (Ukrajina) je 4. i 5. lipnja održan Forum predstavnika regionalnih i gradskih komora Središnje i Istočne Europe. Sudjelovali su uz domaćina, Industrijsku i trgovačku komoru Kijeva, između ostalih predstavnici komora Budimpešte, Bratislave, Zagreba, Krakova, Leipziga, Batumija te Moldavije. Sudionici Foruma su sudjelovali i na IV Nacionalnom izvoznom forumu koji je organizirala Gospodarska komora Ukrajine te na sajmu Made in Kiev, na kojem su predstavljeni izabrani industrijski proizvodi kijevskog gospodarstva.

Također je upriličen posjet i razgovori u Gradskoj skupštini grada Kijeva, a sudionike je u ime gradonačelnika grada Kijeva Vitalija Klička, primio njegov  zamjenik Dmitro Davtyan koji je izrazio zadovoljstvo suradnjom grada Kijeva s predstavnicima gradova koji su sudjelovali na Forumu.

Tijekom sastanka u Industrijskoj i trgovačkoj komori Kijeva, predsjednik kijevske komore Mykola Zasulskyi je predložio osnivanje gospodarskog udruženja Klub Kijev čiji bi članovi bile gospodarske komore partnerskih gradova koji sudjeluju u radu Foruma s prvenstvenim ciljem unapređenja gospodarske suradnje članica komora, čemu su nazočni dali svoju podršku.

Posebne počasne diplome kijevske komore za dugogodišnje promicanje međusobne suradnje dobili su predsjednik Komore Zagreb Zlatan Fröhlich i predsjednik Komore Batumija iz Gruzije Tamaz Chevadze.