Pozivamo lječilišta i specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018. i ove godine provest će se ocjenjivanje lječilišta i specijalnih bolnica za medicinsku rehabilitaciju te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja.

Nositelj ocjenjivanja lječilišta i specijalnih bolnica je Zajednica zdravstvenog turizma HGK. 

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvu fazu provodi Fakultet za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije kroz Benchmarking lječilišta i specijalnih bolnica odnosno obradu kvalitativnih, fizičkih i financijskih pokazatelja. Lječilišta i specijalne bolnice koje ne sudjeluju u projektu Benchmarking morat će dostaviti Fakultetu tablicu ispunjenu navedenim podacima. U drugoj fazi će se terenskim obilaskom Povjerenstva ocijeniti najbolje rangirani sudionici natjecanja. Konačan rang najboljih dobit će se ponderiranjem rezultata iz obje faze ocjenjivanja.

PRIJAVA

Za prijavu lječilišta i specijalnih bolnica u natjecanje potrebno je najkasnije do 11. lipnja ispuniti online obrazac prijave u nastavku. Po prijavi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu poslat će tablice za ispunjavanje financijskih i fizičkih podataka. Lječilišta i specijalne bolnice koje sudjeluju u projektu Benchmarking lječilišta i specijalnih bolnica ne moraju dostavljati tablice.

ROK ZA PRIJAVE JE ISTEKAO.

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Lana Petrović Tel: + 385 1 456 1617 Email: zdravstveni@hgk.hr