Pozivamo restorane na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

HGK

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018. i ove godine provest će se ocjenjivanje restorana te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja.

Nositelj ocjenjivanja restorana je Udruženje ugostiteljskih djelatnosti HGK, a partner Udruga hrvatskih restoratera.

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva faza uključuje prikupljanje i obradu fizičkih i financijskih pokazatelja. U drugoj fazi, Povjerenstvo za ocjenjivanje će terenskim obilaskom ocijeniti do 10 najbolje rangiranih restorana temeljem prikupljenih i analiziranih fizičkih i financijskih pokazatelja. Konačan rang najboljih dobit će se ponderiranjem fizičkih i financijskih pokazatelja i ocjene Povjerenstva.

PRIJAVA I DOSTAVA VAUČERA

Za prijavu restorana u natjecanje potrebno je najkasnije do 18. lipnja ispuniti online obrazac prijave u nastavku. U pratećim dokumentima lijevo nalazi se vaučer kojeg je potrebno popunjenog i pečatiranog dostaviti na e-mail: ugostitelji@hgk.hr najkasnije do 18. lipnja.

ROK ZA PRIJAVU JE ISTEKAO.

 

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Nataša Bušić Tel: +385 21 321 118 Email: ugostitelji@hgk.hr