U sklopu 23. akcije Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2019. Hrvatska gospodarska komora i ove godine provest će ocjenjivanje restorana te najboljima dodijeliti priznanja. Nositelj ocjenjivanja jest Udruženje ugostiteljskih djelatnosti HGK koje je u suradnji s Udrugom hrvatskih restoratera, kao partnerom u ocjenjivanju, utvrdilo metodologiju ocjenjivanja.

Metodologija

Postupak ocjenjivanja bit će proveden u dvije faze. Prva faza uključuje prikupljanje i obradu fizičkih i financijskih pokazatelja putem prijavnog obrasca. U drugoj fazi, Povjerenstvo za ocjenjivanje terenskim će obilaskom ocijeniti najbolje rangirane restorane na temelju rezultata prve faze. Konačan rang najboljih bit će dobiven ponderiranjem fizičkih i financijskih pokazatelja i ocjene Povjerenstva.

Ispunjavanjem online-obrasca u nastavku Vaša prijava bit će registrirana, a kako bi bila potpuna, potrebno je popuniti i vaučer koji se nalazi u pratećim dokumentima na ovoj stranici te ga dostaviti na e-mail: ugostitelji@hgk.hr

Rok za prijavu i slanje vaučera najkasnije je do 31. svibnja 2019.