Edukacija Upravljanje vremenom, ciljevima i prioritetima

Vrijeme održavanja: 17.03.2017.   /   Rok prijave: 14.03.2017.

Hrvatska gospodarska komora ŽK Vukovar u suradnji je s FINA – Podružnicom Vinkovci organizirala trening-edukaciju Upravljanje vremenom, ciljevima i prioritetima koja se održala 17. ožujka u 11 sati u ŽK Vukovar. 

Edukacija je bila namijenjena svim subjektima koji žele povećati svoj poslovni učinak i bolje upravljati svojim poslovnim i privatnim aktivnostima. 

Edukaciju su održale Ivana Damjanović i Mirjana Matijević. Cilj je bio osvijestiti važnosti vremena kao najvažnijeg resursa, analizirati uzroke njegova neracionalnog korištenja te usvojiti znanja i tehnike koji omogućuju povećanje produktivnosti pojedinca u poslovnom i privatnom životu (planiranje, organiziranje, zaštita i povećanje vremenskog resursa).

Voditeljice su na zanimljiv način približile bolje organiziranje u poslovnom i privatnom životu govoreći o važnosti vremena, tko/što nam „krade“ vrijeme, tehnikama obrane od „kradljivaca“ vremena, ispravnom postavljanju ciljeva, prioriteta, izradi to-do popisa, delegiranju i vježbama kako reći „ne“.

Kontakti

  • Barbara Didović Stručni referent Tel: +385 32 441 155 Email: bdidovic@hgk.hr