Tour d'Europe – Food Business Meetings 2018

Vrijeme održavanja: 12.03.2018. - 13.03.2018.   /   Rok prijave: 11.03.2018.
Poslovni susreti proizvođača i kupaca prehrambenih proizvoda i pića u sklopu sajma prehrambenih proizvoda Tavola

U okviru sajma delikatesnih prehrambenih proizvoda Tavola (11. – 13. 3. 2018., Kortrijk, Belgija), Europska poduzetnička mreža organizira poslovne sastanke proizvođača i kupaca prehrambenih proizvoda Tour d'Europe Food Business Meetings 2018 koji se održavaju 12. i 13. ožujka. Sajam Tavola u Belgiji ključno je mjesto za susret potencijalnih poslovnih partnera u području delikatesnih prehrambenih proizvoda.

Na sljedećoj poveznici dostupno je više informacija o tom događanju i o prijavljenim tvrtkama. Trenutno je prijavljeno 20 kupaca prehrambenih proizvoda za koje možete iskazati interes za sastanak, ali samo ako vaš proizvod odgovara njihovu interesu za suradnju.

Svi zainteresirani hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda čiji proizvodni program odgovara interesu dosad prijavljenih kupaca mogu se registrirati na sljedećoj poveznici te izraditi profil svoje tvrtke koji uključuje i fotografije proizvoda. Organizatori u Europskoj poduzetničkoj mreži Belgije odobravaju registraciju ako tvrtka proizvodi proizvod za koji su kupci iskazali interes. Proizvođači prehrambenih proizvoda u prijavi za sastanke mogu označiti kupce s kojima se žele susresti, ali ne mogu im slati zahtjev za sastanak. Kupci će na temelju profila proizvođača izabrati one koji su im zanimljivi i s kojima se žele susresti.

Registrirati se mogu i svi zainteresirani kupci prehrambenih proizvoda iz Hrvatske koji, nakon registracije i izrade profila, mogu izravno slati zahtjeve za sastanke registriranim proizvođačima prehrambenih proizvoda. Sudjelovanje na događanju je besplatno, međutim samo će proizvođači prehrambenih proizvoda koji će imati dogovorene sastanke s kupcima moći sudjelovati te ostvariti i besplatnu ulaznicu na sajam Tavola. Napominjemo da organizator u slučaju kasnog otkazivanja (3 dana prije događanja) ili nedolaska na događanje naplaćuje 100 eura.

Više informacija o događanju dostupno je na: https://www.b2match.eu/tourdeurope-tavola2018.

Poveznica na sajam Tavola: http://www.tavola-xpo.be/en/home/#.WnQ92KjiaUk.

Profili prijavljenih kupaca: https://www.b2match.eu/tourdeurope-tavola2018/pages/23434-wholesalers-buyers.

 

Kontakti

  • Andrea Petrić viša stručna suradnica, Pododjel za europska tržišta Tel: +385 1 456 1784 Email: apetric@hgk.hr