Vrijeme održavanja: 10.12.2019.

Objavljeno: 20. 11. 2019. , Ažurirano: 10. 12. 2019.

Hrvatska gospodarska komora organizira konferenciju Sva lica sporta – kompleksna uloga sporta u gospodarstvu. Događanje će se održati u utorak, 10. prosinca s početkom u 10 sati, u HGK na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Važnost sporta kao fizičke, ali i mentalne aktivnosti kojom se čovjek bavi prema utvrđenim pravilima, neovisno je li riječ o rekreativnoj ili kompetitivnoj aktivnosti, neupitna je posebice kada je riječ o zdravstvenim boljitcima postignutima uslijed bavljenja sportom. Također, sport predstavlja određenu kulturološku potrebu zajednice te svojevrsnu metaforu suradnje, no nešto se rjeđe govori o sportu kao ekonomskoj kategoriji i jednom od pokretača gospodarskoga rasta. U tom smislu, ova će konferencija nastojati pokriti neka ključna pitanja njegove složene uloge i utjecaja na gospodarstvo, turizam i zdravstvo, a dotaknut će se i utjecaja na društvo u cjelini.

Cilj je ponuditi kvalitetan te informativan sadržaj i zato je posebna pozornost posvećena tome da panelisti budu osobe čiji su znanje i reputacija prepoznati na razini javnosti.

Program konferencije možete pronaći OVDJE.