Vrijeme održavanja: 20.02.2017.

Mobilni tim HGK – Komore Zagreb –  Biserka Šafran Fuchs i Irena Fresl Rendulić – ugostio je u svojem uredu 20. veljače komercijalnog direktora tvrtke Eurocom d. o. o. iz Donjeg Stupnika Antu Ivanovića i njegovu suradnicu Vedranu Čorak. Gosti su domaćine upoznali s proizvodima i uslugama tvrtke, a razgovaralo se i o uslugama kojima HGK podupire poslovanje tvrtki u Hrvatskoj i inozemstvu.

Djelatnice Komore naglasile su mogućnost promocije hrvatskih proizvoda u akciji Kupujmo hrvatsko, a govorile su i o prednostima koje na tržištu imaju proizvodi i usluge koji nose znakove Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta. Eurocomu je predstavljen i upis u Katalog hrvatskih proizvoda - bazu proizvoda koja informira korisnike javne nabave o kvalitetnim domaćim proizvodima.

Eurocom d. o. o. posluje od 1992. godine i bavi se veleprodajom i distribucijom školskog i uredskog pribora, promotivnih i darovnih artikala, a od sada i proizvodi na Korčuli uredski i školski materijal pod markom Karbon. Uz poslovnice u Hrvatskoj, Eurocom sa sestrinskim tvrtkama pokriva i tržišta regije.

Dogovoren je nastavak suradnje na promociji originalnih uporabnih suvenira Ethno Croatia koji se temelje na hrvatskoj kulturnoj i tradicijskoj baštini.