Subvencioniranje poslovnog posjeta članica HGK ŽK Rijeka 41. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova od 28. 2. do 1. 3. u Beogradu


U pripremi je posjet poslovne delegacije članica HGK ŽK Rijeka 41. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova, koji će se održati od 28. veljače do 1. ožujka u Beogradu. Specijalizirana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu iz godine u godinu okuplja sve više izlagača i posjetitelja. Detaljnije informacije o Sajmu dostupne su putem poveznice http://sajam.rs/kalendar-2019/sajam-nautike-lova-i-ribolova/.

Delegacijski posjet članica HGK ŽK Rijeka uključuje:

  • sufinanciranje troškova zajedničkog prijevoza iz Rijeke (28. veljače predviđen je polazak, a povratak 1. ožujka u večernjim satima)
  • jedno noćenje s doručkom.

Ujedno, našim je članicama omogućeno da se kao gostujući izlagači partnerske gospodarske komore (bez dodatnog troška najma izložbenog prostora za članice HGK) predstave na zajedničkom infopultu. HGK ŽK Rijeka organizirat će i subvencionirati stručnu poslovnu delegaciju ako se za nju prijavi dostatan broj sudionika iz područja turističkih djelatnosti, najkasnije do srijede, 20. veljače, povratnom e-poštom na bkalokira@hgk.hr. Prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja, pri čemu će prednost imati članice koje prve iskažu interes. Iz svake je tvrtke za subvencioniranje moguće prijaviti do dva sudionika.

 Za sva dodatna pitanja ostajemo na raspolaganju.