Vrijeme održavanja: 27.01.2018. - 28.01.2018.

Istarski festival vjenčanja

Objavljeno: 18. 01. 2018. , Ažurirano: 19. 01. 2018.

Konferencijom za medije u ŽK Pula 16. siječnja organizatori i partneri najavili su održavanje Istarskog festivala vjenčanja u Puli 27. i 28. siječnja. Istarski festival vjenčanja – Sposanews ove godine postaje dio novog i proširenog koncepta TIJARAnewsFESTIVALA u čijem se sklopu održavaju izložbe fotografija, modne revije te sam sajam vjenčanja na kojem će se predstaviti osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima povezanima s vjenčanjem. Osim u siječnju, TIJARAnewsFESTIVAL održavat će s tijekom cijele godine, istaknula je Marijana Dabo Percan uime organizatora sajma, tvrtke Tijara model & event management.

Predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić pohvalila je organizatore, čiji je sajam postao mjesto umrežavanja čitavog niza obrta i tvrtki koje zajedno pružaju usluge organizacije vjenčanja i plasiraju svoje najkvalitetnije proizvode za jedan od najvažnijih događaja u životu. Proširenjem koncepta sajma Sposa News izložbom umjetničkih fotografija i modnom revijom hrvatskih kreatora dobili smo atraktivno događanje za sve posjetitelje i buduće kupce i klijente.

Jaklin Majetić istaknula je i važnost organizacije vjenčanja za naše goste iz inozemstva, za što iz godine u godinu raste interes, a time se na najbolji način profilira dio turističke ponude u županiji kao poželjne wedding destinacije, s nezaboravnim doživljajem atraktivnih lokacija i vrhunskog doživljaja.

Partneri sajma su HGK – Županijska komora Pula, Turistička zajednica Istarske županije i Turistička zajednica Grada Pule.

Dodatne informacije o sajmu dostupne su ovdje.