Vrijeme održavanja: 05.12.2019.

Objavljeno: 02. 12. 2019. , Ažurirano: 02. 12. 2019.

Drugom radionicom, Rješavanje teških problema i donošenje odluka, održanom u četvrtak, 28. studenoga u HGK – ŽK Rijeka nastavljen je drugi ciklus radionica u sklopu Soft skills menadžerske akademije.

Na radionici je obrađena tema čiji je fokus na rukovoditeljima, od koji se traži da svakodnevno rješavaju teške probleme i donose odluke, a postoje metode koje to čine lakšim i efikasnijim (faze donošenja odluka; samostalno ili timsko rješavanje problema, kako povećati kreativnost i inovativnost kod teških problema; kako osigurati provedbu donesene odluke).

Predavačica iz Edukacijsko-savjetodavnog centra Optimum Barbara Marot diplomirana je psihologinja koja od 2008. godine pomaže tvrtkama da ostvare bolje rezultate unapređujući poslovne procese i sustavno pristupe upravljanju. Na održanoj je radionici, uz praktične savjete kako rješavati probleme i donijeti odluku, sudionicima najavila temu sljedeće radionice Organizacija vremena, koja će se održati 5. prosinca 2019. godine i na koju se još stignete prijaviti!

U narednim će se radionicama obraditi i sljedeće teme:

Ciklus 2.

  • 5. 12. – Organizacija vremena
  • 12. 12. – Vođenje efikasnih sastanaka
  • 19. 12. – Odabir i razvoj suradnika