U Memorijalnom centru Nikola Tesla održana sjednica Strukovne grupe kulturnog turizma

ŽK Otočac
Članovi Strukovne grupe kulturnog turizma ŽK Otočac
Vrijeme održavanja: 27.11.2018.
Strukovna grupa kulturnog turizma Županijske komore Otočac održala je svoju 13. sjednicu 27. studenoga u Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu.

Praksa je Županijske komore Otočac da ovakve i slične sjednice održava diljem županije, što pridonosi boljem upoznavanju i umrežavanju dionika, odnosno kraja u kojem se sjednice održavaju.

Uz uobičajene administrativne točke, na dnevnom se redu našla i mnogo zanimljivija točka – predavanje Romane Lekić, pomoćnice dekana za studije turizma na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment o Kreiranju inovativnog turističkog doživljaja kao putu prema produljenju turističke sezone. Ovo sadržajno i poučno predavanje otvorilo je niz pitanja i potražilo kvalitetne odgovore na pitanje kako kulturu inkorporirati u inovativni turistički doživljaj, što je sve veća potreba i trend suvremenog turizma u svijetu, u čemu cijela Hrvatska, a time i Ličko-senjska županija, zaostaje za najrazvijenijim turističkim destinacijama.

Nakon završenog predavanja članovi Strukovne grupe obišli su Memorijalni centar Nikola Tesla gdje su ih ljubazne voditeljice upoznale s (pre)bogatim životom ovog znanstvenika.

Kontakti

  • Irena Banić Tajnik Strukovne grupe Tel: +385 53 771 001 Email: ibanic@hgk.hr