Objavljeno: 23. 11. 2021. , Ažurirano: 23. 11. 2021.


Strukovna grupacija ugostiteljskih djelatnosti HGK – Županijske komore Split održat će svoju sedmu sjednicu u srijedu, 1. prosinca, u 10 sati u Županijskoj komori Split, na Trumbićevoj obali 4.  

Na sjednici će biti riječi o novom nacrtu prijedloga pravilnika o određivanju visine zakupnine/naknade, zonama i načinu korištenja javnih površina za postavljanje kioska, štekata, pokretnih naprava i dr. na području Grada Splita te pripremi za sudjelovanje Grupacije u internetskom savjetovanju, uz ostale teme značajne za djelatnost.

Pozivaju se članice Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti da sudjeluju na sjednici, uz obveznu prijavu obrascem u nastavku teksta. Broj sudionika je iz epidemioloških razloga ograničen, a rok za prijave je utorak, 30. studenoga, do 14 sati.

Također se mole svi prijavljeni da svoje komentare na pravilnik pripreme tako da ih povežu uz pojedine članke ili dijelove nacrta akta ili dokumenta (prijedlog i mišljenje). Svi pravilno oblikovani komentari dobrodošli su i prije sjednice na e-adresu: nbusic@hgk.hr.  

Za više informacija možete se obratiti u ŽK Split, poslovnoj tajnici Grupacije Nataši Bušić, e-mail: nbusic@hgk.hr, tel. 021/321-118.

Izvor: Pixabay